Hurtworld

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2016-01-30 11:35:19

Wojuj
Użytkownik
Liczba postów: 1
Windows 7Chrome 48.0.2564.97

Podanie Na Moderatora

Witam

Mam na imię Tomek, w tym roku kończę 17 lat, chodzę do Technikum informatycznego i aktualnie jestem w klasie I

Chciałbym zostać moderatorem tego serwera ponieważ wiem że potrzebujecie osoby na to stanowisko. Jestem często na serwerze i bez problemu mógłbym się tym zająć. Jestem bardzo pomocny więc kiedy gracz będzie potrzebował jakiejkolwiek pomocy chętnie mu jej udzielę.

Jeżeli chodzi o sprawy serwera postaram się wprowadzić jakieś ciekawe eventy jeżeli oczywiście będzie taka możliwość i będę karał ludzi bugujących grę, cheaterów bądź ludzi łamiących regulamin.

Denerwuje mnie gdy ktoś kłamie bądź jest chamski względem drugiej osoby.

Dlaczego akurat ten serwer ?
Na poprzednim serwerze niestety administracja dodawała sobie itemy budowała dziwne mosty nad moją bazą dlatego też musiałem go opuścić, a ten serwer znalazłem na liście serwerów społecznościowych.

Aktualnie w grze posiadam 270h w grze więc uważam że znam się na tej grze i mógłbym być moderatorem.

Można się ze mną skontaktować przez
Steam http://steamcommunity.com/id/Wojuj/
Na serwerze
TS

Jeżeli zachwyciłem swoim podaniem administracje serwera Proszę o kontakt

Wiadomość dodana po 57 min 46 s:

Wojuj napisał/a:

Witam

Mam na imię Tomek, w tym roku kończę 17 lat, chodzę do Technikum informatycznego i aktualnie jestem w klasie I

Chciałbym zostać moderatorem tego serwera ponieważ wiem że potrzebujecie osoby na to stanowisko. Jestem często na serwerze i bez problemu mógłbym się tym zająć. Jestem bardzo pomocny więc kiedy gracz będzie potrzebował jakiejkolwiek pomocy chętnie mu jej udzielę.

Jeżeli chodzi o sprawy serwera postaram się wprowadzić jakieś ciekawe eventy jeżeli oczywiście będzie taka możliwość i będę karał ludzi bugujących grę, cheaterów bądź ludzi łamiących regulamin.

Denerwuje mnie gdy ktoś kłamie bądź jest chamski względem drugiej osoby.

Dlaczego akurat ten serwer ?
Na poprzednim serwerze niestety administracja dodawała sobie itemy budowała dziwne mosty nad moją bazą dlatego też musiałem go opuścić, a ten serwer znalazłem na liście serwerów społecznościowych.

Aktualnie w grze posiadam 270h więc uważam że znam się na tej grze i mógłbym być moderatorem.

Można się ze mną skontaktować przez
Steam http://steamcommunity.com/id/Wojuj/
Na serwerze
TS

Jeżeli zachwyciłem swoim podaniem administracje serwera Proszę o kontakt

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
pastycuposu - drunktalk - psfaf - one-piece-red - przedszkole

[ Wygenerowano w 0.032 sekund, wykonano 9 zapytań - Pamięć użyta: 520.1 kB (Maksimum: 577.02 kB) ]