Nie jesteś zalogowany na forum.
Witam Serdecznie
Mam na imię Patryk. "Posiadam" 17 lat, i aktualnie szkolę się w Technikum(Klasa II)
Chciałbym przedstawić siebie na miejsce Moderatora na tym właśnie serwerze
Może napisze coś króciutko o sobie, na powiedzmy.. dobry start ^.^
Jestem osobą nadmiernie spokojną w życiu codziennym - czego czasem żałuję. Innymi słowy , Trudno mnie wytrącić z równowagi. Mam za to ostrą nienawiść do ludzi popełniających błędy ortograficzne, a szczególnie do tych którzy nieudolnie próbują się obronić argumentem że mają "Dysleksję", a tak na prawdę jest to tylko wynik lenistwa. Jak również, ostro gardzę ludźmi którzy posługują się oszustwami i hackami w grze, aby szybciej dorobić się itemów w grze, zabierając przy tym ludziom zabawę z rozgrywki.
Serwer i Gra
Serwer znalazłem na liście serwerów społecznościowych, kiedy to zostałem zmuszony wyjść z poprzedniego serwera, gdzie administracja leciała sobie w ch**a. A to dodając sobie przedmioty,a to budując mosty nad naszą bazą itd. Wbijając na niego, zauważyłem że jest spokój na nim, co bardzo mi się spodobało, gdyż cenię sobie spokój na chacie gry, niż darcie japy dzieciaków kłócących się o 7 drewna które dropnęło nie temu co miało dropnąć. Na serwer wbiłem , w momencie kiedy stał on długie... cztery godzinki, więc można uznać, że gram od początku jego istnienia
Jestem w drużynie o nazwie [180AmmoAK] , myślę , że jedna z większych, bądź i największa drużyna grająca aktualnie na tym serwerze. Jak również sądzę, że raczej wszyscy nas znają, bądź znacząca większość osób regularnie grających na serwerze.
W grze posiadam około 100hrs , mimo dość niewielkiej liczby godzin, znam bardzo duży praktycznie o tej grze, więc myślę że bezproblemowo mógłbym sobie poradzić z byciem Modem.
Kontakt
Mam możliwość korzystania z
- Steama
- TeamSpeaka
- w grze
Tak więc myślę że komunikacja ze mną nie jest problemowa.
Jeżeli jakiś z Adminów jest chętny mnie dodać na steam, podaję mój steam ID
(STEAMID : STEAM_0:1:43778484 )
Jeżeli zostałbym Moderatorem, co wniósłbym na serwerze , można by powiedzieć, od siebie :
Jak już mówiłem, jestem strasznie cięty na ludzi którzy udają głupich, bądź nimi są, i takowych będę miał zamiar karać.
Jak również, moim kolejnym celem będzie strzeżenie serwera przed oszustami,cheaterami, czy po prostu osobami którzy pozwolą sobie wykorzystywać bugi.
Oczywiście, w moich zadaniach będzie również pomoc graczom, co również będę robić , bo nie stanowi dla mnie problemu to, aby pomóc innemu, jeżeli ma takową potrzebę uzyskania pomocy.
Dziękuję za przeczytanie mojego skromnego wypracowania.
Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru
Ostatnio edytowany przez Brykln (2016-01-24 20:02:42)
[ Wygenerowano w 0.015 sekund, wykonano 9 zapytań - Pamięć użyta: 521.36 kB (Maksimum: 576.95 kB) ]